Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:13/04/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Guiem una sortida a Susqueda amb estudiants de l’AgriCampus 66 de Perpinyà

Guiem una sortida a Susqueda amb estudiants de l’AgriCampus 66 de Perpinyà

05/12/2021
Vista de la presa de Susqueda, any 2021
21/02/2024

La tècnica del projecte HidroNet, Zoë Busser, va realitzar el 6 de febrer una sortida a Susqueda amb estudiants de l’AgriCampus 66 de Perpinyà que estaven interessats en conèixer els usos de l’aigua del riu Ter, el seu recorregut i les activitats que es desenvolupen a l’entorn. En concret, en la visita hi van participar 9 estudiants i 2 professors. En el transcurs de la trobada van poder conèixer aspectes com la història de l’embassament, la distribució de l’aigua i els projectes que es porten a terme des de l’organisme. Es va aprofitar per explicar les mesures del Pla d’emergència per sequera i la repercussió tant en el sector agrícola com ramader, així com en els cabals ecològics. També es va explicar la importància dels recs històrics del Baix Ter, àmbit d’actuació principal del projecte HidroNet Baix Ter. Finalment es va fer una breu explicació de les espècies protegides o amenaçades, i es va aprofitar per donar-los el pòster de fauna fluvial amenaçada a la conca del Ter editat amb el suport de la Diputació de Girona.

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 12:38h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona