Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:07/07/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Participem en la taula rodona de la jornada "Aigua i emergència climàtica a les comarques gironines: reptes i solucions" del Campus Aigua de la Universitat de Girona

Participem en la taula rodona de la jornada "Aigua i emergència climàtica a les comarques gironines: reptes i solucions" del Campus Aigua de la Universitat de Girona

25/03/2022
Taula rodona de la jornada
28/03/2022

La directora del Consorci del Ter, Teia Puigvert, va participar el 25 de març en la 1a jornada "Aigua i emergència climàtica a les comarques gironines: reptes i solucions" organitzada pel Campus Aigua de la Universitat de Girona. La jornada es va organitzar en la setmana del Dia Mundial de l'Aigua i en el marc de l'emergència climàtica que ens trobem, on els recursos essencials com l'aigua estan seriosament afectats. L'objectiu era apropar el coneixement i expertesa dels grups de recerca en l'àmbit de l'aigua a la societat, per compartir experiències, establir col·laboracions amb els diferents agents del territori, i fer front, entre tots, a aquesta crisi actual.

La conferència inaugural va a anar a càrrec del responsable de l'Àrea d'Adaptació de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Gabriel Borràs, i també es van realitzar diferents presentacions per part dels grups de recerca del Campus Aigua (UdG-ICRA). La directora del Consorci va participar en la taula rodona de la jornada, juntament amb Francesc Camps, investigador de l'IRTA Mas Badia i secretari de la Junta central d'usuaris d'Aigües del Baix Ter; Lluís Sala, cap del servei d'abastament i regeneració d'aigua Consorci d'Aigües Costa Brava Girona; i Samuel Reyes, director de l'Agència Catalana de l'Aigua. La taula rodona va estar moderada per Xavier Amores, director del Catalan Water Partnership.

 

 

 Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:59h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona