Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:23/05/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter assisteix a la quarta sessió de seguiment dels acords de la Taula del Ter a Girona

El Consorci del Ter assisteix a la quarta sessió de seguiment dels acords de la Taula del Ter a Girona

14/03/2023
Un moment de la reunió de seguiment de la Taula del Ter
21/03/2023

La trobada va estar presidida per la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà

El 14 de març el vicepresident primer del Consorci del Ter, Àlex Garrido, i la directora de l’ens, Teia Puigvert, van assistir a Girona a la quarta sessió de seguiment dels acords de la Taula del Ter, subscrits el 2 d’agost de 2017. En la reunió que va estar presidida per la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, es va informar de l’estat de compliment dels diversos acords subscrits. En la trobada també hi van assistir la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, i la directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Girona, Elisabet Sánchez.

En la constitució de la Taula del Ter, espai de participació i concertació, es van definir tres fases d’implantació dels acords: una inicial per al període 2018-2022, amb 11 acords subscrits; una segona, per al període 2023-2027, amb 4 acords; i una darrera fase a partir de 2028 amb 2 acords. En aquesta quarta sessió es va fer seguiment de les accions executades en desenvolupament de la fase 1 (2018-2022) i les accions en curs en la fase 2 (2023-2027). També es van explicar les mesures per fer front a l’estat actual de sequera.

La Taula del Ter està formada per la Generalitat, l’Ajuntament de Girona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (ABM), el Consorci de la Costa Brava, el Consorci del Ter, la Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis, el Grup de Defensa del Ter i la plataforma d’organitzacions de la societat civil Aigua és Vida.

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/05/2024 a les 12:39h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona