Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:25/04/2024

Capçalera

Equip de gestió

L’equip de gestió és pluridisciplinar i està integrat per les següents persones i càrrecs:

La Direcció es fa càrrec de la gestió general del Consorci i la coordinació dels serveis assumits. Representa el Consorci davant les administracions públiques, institucions, entitats i particulars, exceptuant aquella representació institucional al més alt nivell que correspon a la Presidència. La directora és la Sra. Teia Puigvert i Picart. De la direcció en depenen les àrees de treball de l’ens: àrea administrativa, àrea de projectes i àrea de comunicació.

Secretaria / Intervenció. La secretaria i la intervenció del Consorci recauen en el Sr. Gerard Soldevila i Freixa de l’Ajuntament de Ripoll. És l’encarregat de redactar les actes del Consell de Govern i de les Assemblees. També assessora en temes jurídics i econòmics el funcionament diari del Consorci.

El tècnic de projectes és l'encarregat d’elaborar, redactar i controlar l’execució de plans, projectes i memòries de gestió i ordenació fluvial. També realitza tasques d'educació ambiental.

L'auxiliar tècnic, Hugo Rodríguez, desenvolupa tant feines de camp com de gabinet relacionades amb la caracterització dels espais fluvials, seguiment i control de les espècies de flora i fauna, manteniment de la Ruta del Ter i dels seus afluents, així com activitats d'educació ambiental.

L’administrativa, Anna Serra, és la responsable de la gestió econòmica i financera en col·laboració amb el secretari i l’interventor del Consorci. Treballa en l’elaboració dels documents administratius i comptables.

La tècnica de comunicació i sensibilització, Lídia Traveria, periodista, desenvolupa funcions relacionades amb la difusió del Consorci. S’encarrega de l’actualització de l’espai web, redacta el butlletí informatiu de l’entitat “InfoTer” i manté el contacte amb els mitjans de comunicació. També és la responsable dels projectes de sensibilització de la població i actua com a agent dinamitzador del territori.

Personal laboral temporal. La tècnica vinculada al projecte "HidroNet Baix Ter", una estratègia de prevenció de les inundacions i foment de la biodiversitat aquàtica a partir de superfícies de laminació a la xarxa hídrica del curs baix del riu Ter, Zoë Busser. HidroNet Baix Ter compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/05/2023 a les 10:53h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona